QÜESTIONARI EXTRAESCOLARS 2020/2021

Estimades famílies:

Davant la situació absolutament inusual en què es trobem de cara a l’inici d’este curs, l’AMPA del CEIP Cervantes està fent un replantejament global de l’oferta d’extraescolars. Mentre continuem en este escenari excepcional, sabem ja que NO estem en condicions d’oferir temporalment gran part de les activitats que usualment tenim a la vostra disposició.

A hores d’ara estem valorant quines possibilitats tenim de mantindre els serveis de matinera, ludoteca i aula d’estudi complint els protocols que marquen Educació i Sanitat, tot i que NO sabem encara a partir de quan i en quines condicions podriem fer-ho. Estos protocols permenten la realització d’activitats extraescolar sempre que es respecte la distància de seguretat d’1,5 metres i que es duga un registre d’usuaris actualitzat. Ara bé, en la pràctica, per a posar en marxa l’activitat no es podrien mantindre els grups de convivència estable quel s’han organitzat de cara a l’inici de curs. Ésta i altres circumstàncies ens planteja moltíssimes dificultats.

Per a poder tindre informació més ajustada sobre les vostres necessitats vos passem una enquesta anònima que demanem que contesteu de la manera més sincera posssible. El termini per participar acabarà el dissabte 29 d’agost.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkJrTMC3pMSHG9NXAbRQtY7Kcp1N1_YtSe-npjMsB408DVcg/viewform