Passos per a donar-se d’alta com a soci/a

PASSOS PER A DONAR-SE D’ALTA COM A SOCI/A

En l’AMPA del CEIP Cervantes, utilitzem la plataforma AMPASOFT per a realitzar l’administrativa de les famílies sòcies i, entre altres coses, per a realitzar la matrícula en les activitats extraescolars.

Les famílies que ja siguen sòcies de cursos anteriors no han de donar-se d’alta cada curs. Si ho féreu així, duplicaríeu dades i rebuts.

Les famílies nouvingudes i que vulguen fer-se sòcies de l’AMPA poden accedir a la plataforma d’AMPASOFT de dues maneres:

– A través d’aquest enllaç: https://am pacpcervantes.ampasoft.net/login

 – O entrant en la web: www.cpcervantes.com i prement el botó “Acces socis”


Per a donar-se d’alta:

 • Pulseu en Alta família (en emplenar el formulari, NO Cal  posar el núm. de soci)
 • Tots els camps amb asterisc “*” han de ser emplenats obligatòriament.
 • Cal marcar la casella de si vols ser soci o no soci
  • Ser Soci: autoritza  l’AMPA a realitzar el cobrament de la quota anual de l’associació durant el temps d’escolarització del/la alumne ; o bé fins que la família decidisca donar-se de baixa per qualsevol motiu avisant per escrit, Ací trobareu les instruccions pertinents: https://cpcervantes.com/caste/la-ampa/
  • No Soci: implica pagar la matrícula exigida per a accedir a les extraescolars (els socis estan exempts).
 • Recordeu emplenar les dades bancàries.
 • Tant en dades de “pare/mare/ tutor legal” com en la de dades de “Alumne”, a la dreta, hi ha una casella en blava més intens on es pot afegir Tutor i afegir Alumne (sempre que estiga matriculat en el col·legi).
 • Repasseu que totes les dades estiguen bé, sobretot  les adreces de correu electrònic i recordeu prémer el botó: “Guardar el formulari”.

Rebreu un correu de confirmació i més endavant un altre correu amb un enllaç per a triar la contrasenya per a poder entrar a la plataforma.

Recordeu que el usuari serà el vostre correu electrònic.

Si en algun moment no recordeu la vostra contrasenya, la podeu recuperar des de l’enllaç de la plataforma.


Podeu utilitzar la plataforma AMPASOFT per:

 • Gestionar les vostres dades, tant de pares/mares com d’alumnes (es pot actualitzar qualsevol canvi: número de telèfon, compte bancari, al·lèrgias de l’alumne , etc)
 • Matricular a els/les alumnes en les activitats extraescolars que s’oferisquen.
 • Per a comunicar la baixa en alguna activitat extraescolar o qualsevol canvi en l’activitat triada, es dona de termini fins al dia 22 del mes anterior. Les baixes s’han de comunicar sempre per escrit a través del correu bustia@cpcervantes.com

Com sempre, si teniu algun dubte, podeu enviar un correu a bustia@cpcervantes.com o telefonar al 625 60 30 75 – 623 06 31 60 en horari d’atenció.