Qui som?

L’AMPA, l’acrònim de Associació de Pares i Mares d’Alumnes, és una associació sense ànim de lucre. La formen els pares, mares o tutors de l’alumnat del centre que decideixen inscriure’s voluntàriament i pagar una quota anual (40 euros per família). Una vegada feta la inscripció, formes part de l’AMPA fins que acaba l’etapa escolar o bé fins que decideixes donar-te de baixa per qualsevol raó.

L’AMPA del Col·legi Públic Cervantes de València es regeix per uns Estatuts que pots consultar ací (enllaç).

Què fem?

  • Representem els interessos generals dels pares, mares o tutors davant les instàncies educatives o altres organismes.
  • Promovem la participació dels pares, mares o tutors en el control de la gestió del centre. Participem en l’elecció dels seus representants en el Consell Escolar, presentant candidatures, vetllant per la puresa del procés electoral i col·laborant en la correcta realització de les eleccions.
  • Col·laborem en la labor educativa del centre i organitzem la realització d’activitats extraescolars culturals, esportives i recreatives. També organitzem i promovem programes d’educació per a proporcionar a les families coneixements i orientacions relacionades amb la seua funció educadora.
  • Promovem la plena realització del principi de gratuïtat en l’àmbit del centre així com l’efectiva igualtat de drets de tot l’alumnat, sense discriminació per raons socioeconòmiques, ideològiques, confessionals, de raça o gènere.

Cóm associar-te?

Si vols associar-te punxa ací (enllaç) el full d’inscripció que es podrà reomplir on line).

També pots descarregar-te el full d’inscripció des d’ací, imprimir-lo, reomplir-lo i dipositar-lo en les bústies de l’AMPA situades al centre (pati d’infantil i hall d’accés).

Si pagues la quota amb un ingrés bancari, hauràs de fer-nos arribar el justificant de pagament per e-mail (bustia@cpcervantes.com) o en persona (Sala AMPA en horari d’atenció al públic: dilluns, dimarts i dijous de 9:15 a 10:15).

Comments are closed.