Programa Pares i Mares Comensals 2021/2022

L’associació de mares i pares del CEIP Cervantes de Valencia va desenvolupar el passat curs 2018-2019 aquesta iniciativa amb el consens i suport del col·legi i de l’empresa gestora del servei
de menjador.

El Programa mare/pare comensal va suposar obrir l’escola a les famílies, fent transparent i participatiu un temps on dinen i juguen els alumnes.

Este és un projecte que té la finalitat de valorar de manera objectiva temes referents al menjador, apropant la realitat del menjador escolar a les famílies. Per aconseguir-lo, cada quinze dies, una mare/pare compartiael menú i el temps de menjador al centre amb els xiquets.

Amb l’arribada de la Pandèmia l’escola va quedar tancada a les famílies i el projecte congelat.

Aquest curs 2021-2022, gràcies a la situació personal d’una família de l’escola, des del grup d’alimentació es reprèn el Projecte de Mares i Pares comensals, amb modificacions.

Només una persona tindrà accés al menjador i ens transmetrà mensualment un xicotet butlletí amb les seues valoracions sobre els menús tastats aixina com una píndola temàtica sobre diferents aspectes envoltant el temps del menjador.

Mentre que esperem amb impaciència que l’escola pugi tornar a obrir les seus portes a les famílies, vos animem a descobrir el menjador de les nostres filles y fills.

Programa Pares i Mares Comensals 2018/2019

L’associació de mares i pares del CEIP Cervantes de Valencia ha desenvolupat aquesta iniciativa amb el consens i suport del col·legi i de l’empresa gestora del servei de menjador. El Programa mare/pare comensal suposa obrir l’escola a les famílies, fer transparent i participatiu un temps on dinen i juguen els i les alumnes. Click per llegir l´informe.

https://cpcervantes.com/wp-content/uploads/2019/11/Valoracio-Final.pdf

Valoracio de la Visita
Valoració monitors
Valoració Menú
Valoració Higiene
Valoració Activitats

Un col·legi lliure de sucre

En l’AMPA ens estem conscienciant dels problemes que causa a la salut un consum excessiu de productes ensucrats. Moderem a casa el consum de productes que contenen excesiu sucre (begudes edulcorades, llepolies i pastisseria industrial), però̀ també́ productes molt salats (com ara els embotits).

A més a més, siguem concients sobre els desavantatges del sucre i  que és possible premiar, divertir-se i celebrar un aniversari sense que el sucre siga el protagonista.

Comments are closed.