Comisió de Menjador

Podcastcervantescast: El podcast del menjar

https://cpcervantes.com/valen/2023/05/podcervantescast-el-podcast-del-menjar/


Podcastcervantescast: Coneix el teu monitor/a i fes un bon record!

https://cpcervantes.com/valen/2023/05/podcervantescast-coneix-el-teu-monitor-a-i-fes-un-bon-record/


Programa Mares i Pares Comensals 2022/2023. Tercer trimestre

Des del Grup d’Alimentació de l’AMPA  ens alegra poder presentar-vos a les persones que vendrán a menjar al cole durante el tercer trimestre de “Mares i Pares Comensals”.


Concurs Lleguminiza’t

L’any passat va ser “Master Postres Cervantes” i enguany serà…. Lleguminitza’t.

Aquesta és una iniciativa de l’Ampa que pretén crear escola a través de la gastronomia al temps que eduquem en una alimentació saludable i sostenible per a tots i totes.

Mitjançant aquest enllaç podreu trobar tota la informació:

https://cpcervantes.com/valen/2023/04/concurs-lleguminizat/


Valoració del primer trimestre de Mares i Pares comensals

Durant els mesos de novembre, desembre i gener es va desenvolupar a l’escola el primer trimestre de “Mares i Pares Comensals”.

Les famílies participants van emplenar una enquesta i açí us presentem els resultats:


Programa Mares i Pares Comensals 2022/2023. Segon trimestre

Des del Grup d’Alimentació de l’AMPA  ens alegra poder presentar-vos a les persones que vendrán a menjar al cole durante el segon trimestre de “Mares i Pares Comensals”.


Famílies!

Des del Grup d’Alimentació de l’AMPA ens alegra poder presentar-vos el segon trimestre del programa “Mares i Pares Comensals”.

Es tracta d’un projecte que pretén apropar a les famílies a la realitat del nostre menjador; Com? De la millor manera, venint a dinar el mateix menjar que les xiquetes i els xiquets.

Açí teniu l’enllaç a les bases i al formulari d’inscripció per al segon trimestre:

https://forms.gle/TRacYzJF3QW58uGX7


Programa Mares i Pares Comensals 2022/2023. Primer trimestre


Programa Mares i Pares Comensals 2022/2023.

Des del Grup d’Alimentació de l’AMPA ens alegra poder presentar-vos el retorn del programa “Mares i Pares Comensals”.

Es tracta d’un projecte que pretén apropar a les famílies a la realitat del nostre menjador; Com? De la millor manera, venint a dinar el mateix menjar que les xiquetes i els xiquets.

Açí teniu l’enllaç a les bases i al formulari d’inscripció: https://forms.gle/G9F8sSRkGSfKSGJeA

I açí trobareu el llistat de participants del primer trimestre:


Programa Mares i Pares Comensals 2021/2022

L’associació de mares i pares del CEIP Cervantes de Valencia va desenvolupar el passat curs 2018-2019 aquesta iniciativa amb el consens i suport del col·legi i de l’empresa gestora del servei
de menjador.

El Programa mare/pare comensal va suposar obrir l’escola a les famílies, fent transparent i participatiu un temps on dinen i juguen els alumnes.

Este és un projecte que té la finalitat de valorar de manera objectiva temes referents al menjador, apropant la realitat del menjador escolar a les famílies. Per aconseguir-lo, cada quinze dies, una mare/pare compartiael menú i el temps de menjador al centre amb els xiquets.

Amb l’arribada de la Pandèmia l’escola va quedar tancada a les famílies i el projecte congelat.

Aquest curs 2021-2022, gràcies a la situació personal d’una família de l’escola, des del grup d’alimentació es reprèn el Projecte de Mares i Pares comensals, amb modificacions.

Només una persona tindrà accés al menjador i ens transmetrà mensualment un xicotet butlletí amb les seues valoracions sobre els menús tastats aixina com una píndola temàtica sobre diferents aspectes envoltant el temps del menjador.

Mentre que esperem amb impaciència que l’escola pugi tornar a obrir les seus portes a les famílies, vos animem a descobrir el menjador de les nostres filles y fills.


Programa Mares i Pares Comensals 2018/2019

L’associació de mares i pares del CEIP Cervantes de Valencia ha desenvolupat aquesta iniciativa amb el consens i suport del col·legi i de l’empresa gestora del servei de menjador. El Programa mare/pare comensal suposa obrir l’escola a les famílies, fer transparent i participatiu un temps on dinen i juguen els i les alumnes. Click per llegir l´informe.

https://cpcervantes.com/wp-content/uploads/2019/11/Valoracio-Final.pdf

Valoracio de la Visita
Valoració monitors
Valoració Activitats

Una escola sense sucre

En l’AMPA ens estem conscienciant dels problemes que causa a la salut un consum excessiu de productes ensucrats. Moderem a casa el consum de productes que contenen excesiu sucre (begudes edulcorades, llepolies i pastisseria industrial), però̀ també́ productes molt salats (com ara els embotits).

A més a més, siguem concients sobre els desavantatges del sucre i  que és possible premiar, divertir-se i celebrar un aniversari sense que el sucre siga el protagonista.