La Junta Directiva administra l’AMPA en el dia a dia.

En l’actualitat la componen:

Presidenta: Pura Requena Madril

Vicepresidente: Guillermo Castelló García

Secretaria: Lucía Corralero

Vicesecretaria: Clara Pons

Tesorera: Nuria Borjabad Molina

Contadora: Criseida Tortosa

Vocals:

Doris Monrós Sanchez, Álvaro Pià i Andreu, Amaya Rey Uriarte, Andrea González Capella, Ariel García Ferreiro, Carlos Barrantes Corral, Carlos Tortosa Grobas, Carmen Iniesta Montesinos, Clara Ruiz Navarro, Cristina Ortí Cabanilles, Daniel Valera Sendra, Estrella Redondo Arjones, Fernando Ciscar Poquet, Georgia Naso, Jordi Borràs Talens, Carmen Poyatos Hernández, María José Bono Ara, Maya Jiménez Sales, Natalia Álvaro Bisbal, Pilar Köhler García, Rosa Simó Francés, Sonia Riera Marimón.

Els càrrecs són elegits per l’Assemblea General per una durada de dos anys, renovables altres dos. Es renoven a parts iguals cada dos anys.

En l’actualitat estem vivint un procés de renovació important, ja que molta de la gent que ha estat més vinculada a l’AMPA en els últims anys ha deixat de formar-ne part o ho farà pròximament ja que els seus fills i filles abandonen el col•legi en breu. Necessitem moltes mans per portar endavant tots els nostres projectes. És un moment perfecte per a involucrar-te en l’associació. Tota la comunitat escolar del Cervantes n’eixirà beneficiada.

La Junta Directiva es reuneix habitualment el primer divendres de mes (pot variar en funció de disponibilitat de dates) a les 15:30 en la Sala de Professors del col•legi. Les convocatòries estan obertes a qualsevol soci o sòcia que vullga assistir-hi i participar, encara que en cas que hi haja votacions, només poden fer-ho els membres de la Junta. Les reunions de la Junta són el lloc perfecte per fer arribar les teues propostes, inquietuds, dubtes… T’esperem!

Comments are closed.