La Junta Directiva administra l’AMPA en el dia a dia.

En l’actualitat la componen:

Presidenta: Maya Jiménez Sales

Vicepresidenta: Karen Hormazábal

Secretaria: Lucía Carralero

Vicesecretaria: Clara Pons

Tresorer: Daniel Valera Sendra

Contadora: Criseida Tortosa

Vocales:

Álvaro Pià, Andrea González, Andrea Escrivà, Carlos Barrantes, Carlos Tortosa, Carmen Iniesta, Clara Ruiz, Cristina Ortí, Estrella Redondo, Fernando Císcar, Georgia Naso, Jordi Borràs, Carmen Poyatos, Natalia Álvaro, Melanie Davis, Begoña Martínez, Nuria Borjabad, Mar Carlos, Pilar Mínguez, Vicen Fdez. de Ibarra, Óscar Chico, Javier Pérez Ramos, Irene Ramos, .

Els càrrecs són elegits per l’Assemblea General per una durada de dos anys, renovables altres dos. Es renoven a parts iguals cada dos anys.

En l’actualitat estem vivint un procés de renovació important, ja que molta de la gent que ha estat més vinculada a l’AMPA en els últims anys ha deixat de formar-ne part o ho farà pròximament ja que els seus fills i filles abandonen el col•legi en breu. Necessitem moltes mans per portar endavant tots els nostres projectes. És un moment perfecte per a involucrar-te en l’associació. Tota la comunitat escolar del Cervantes n’eixirà beneficiada.

La Junta Directiva es reuneix habitualment el primer divendres de mes (pot variar en funció de disponibilitat de dates) a les 15:30 en la Sala de Professors del col•legi. Les convocatòries estan obertes a qualsevol soci o sòcia que vullga assistir-hi i participar, encara que en cas que hi haja votacions, només poden fer-ho els membres de la Junta. Les reunions de la Junta són el lloc perfecte per fer arribar les teues propostes, inquietuds, dubtes… T’esperem!

Comments are closed.