Taller Educar en familia

El programa ha estat dissenyat per a enfortir el paper de pares i mares en la prevenció i l’educació de les i els menors, proporcionant-los eines i pautes que els faciliten la seva tasca educativa, des del convenciment que prevenir i educar en la família és una cosa possible de realitzar dia a dia, de forma senzilla i constant, des d’una edat molt primerenca.

Està dirigit a qualsevol pare o mare amb fills en edats compreses entre 3 i 12 anys interessats a conèixer o, si escau, aprofundir en les possibilitats d’actuació preventiva de la seva família.

Té com a objectiu, tant afavorir que la família prenga consciència que té una àmplia capacitat d’influència sobre els seus fills i filles en matèria d’educació i de prevenció de conductes de risc, com facilitar a la família estratègies i recursos que faciliten la seva actuació educativa i preventiva d’una manera adequada.

Els tallers s’impartiran gratuïtament en el Saló d’Actes del Col·legi Cervantes els dies 13, 20 i 27 de maig, en horari de 17h. a 19h. La data límit per a fer la inscripció serà el dia 2 de maig.

La inscripció es farà, com sempre, accedint a “Accés socis” des de la pàgina: https://cpcervantes.com. Podeu realitzar la inscripció seleccionant qualsevol dels vostres fills i filles, i MOLT IMPORTANT, poseu en el quadre de diàleg de “Comentaris” el nom i cognoms del pare o la mare assistent o dels dos, si és el cas. Per als No Socis, contacteu amb l’AMPA per a realitzar la inscripció.

L’AMPA ofereix servei de monitors prèvia sol·licitud per e-mail a bustia@cpcervantes.com o bé, personalment, a l’AMPA en el seu horari d’atenció a les famílies abans de dia 8 de maig.

Ampliem informació pel que fa a continguts, metodologia i materials del curs en el següent enllaç:  

FAMILIA 

Esperem que us agradarà.