Mercat de llibres solidaris

¿Quan i on?

Els dies 15 i 16 d’abril, de 17:00 a 18:30, al pati central del col·legi, es celebrarà el primer mercat ambulant de llibres solidàris del CEIP Cervantes

¿Quins llibre i quins preus?

Els llibres seran una selecció de literatura tant infantil com juvenil, amb un preu per llibre d’1, 2 o 3 euros.

A banda, a les seues llibreries solidàries en trobaràs: Art, còmics,sociologia, història, psicologia,pedagogia,cine,narrativa en diferents idiomes, diccionaris, infantil, cuina, viatges i molt més.

Per tant, si t’agrada comprar llibres, t’encantarà comprar llibres solidaris.

Us esperem a tots i a totes

¿Què és AIDA?

AIDA Books &More és la primera llibrería solidària d’Espanya. Fiquen a la venda llibres donats per particulars per financiar, amb els beneficis, els proyectes de cooperació que AIDA, Ajuda, Intercambi y Desenvolupament té en martxa en l’Àfrica, Àsia, Orient Mitjà i Amèrica llatina.

AIDA va ser fundada a novembre de 1999 i subscriu el Codi de Conducta de les ONG de Desenvolupament, com todes les organitzacions les cuals pertanyen a la Coordinadora Estatal d‘ONGD. Des de la seua fundació ha treballat amb comunitats, organitzacions locals públiques i privades a Vietnam, Bangladesh, Cambodja, l’India, Sri Lanka, Líban, Síria, el Marroc, Guinea Bissau, el Senegal, Colòmbia, l’Ecuador, Paraguay i Haití.

AIDA fou declarada d’Utilitat Pública pel Ministeri de l’Interior al 2004.

A València estem des de l’any 2013 i directament recolzem Les Hortes gestionades per dones al Senegal, així com aportem fons per l’Hospital Nacional Simao Mendes, De Guinea Bisssau, entre altres moltes de les accions que duem a terme.

A Valencia estem:    

C/ Molinell, 14 y també al C/ Moratín, 11

aidabooksvalencia@ong-aida.org

www.ong-aida.org

Dilluns a disabte: 10.00 a 14.00 y 17.00 a 20.00