Podcervantescast: El podcast del menjar

Vols conéixer la feina de les monitores del menjador del CEIP Cervantes? No et perdes el nostre pòdcast ‘Podcervantescast, el pòdcast del menjar’!

Els alumnes de 5é de Primària dels grups A i C publiquen un pòdcast on entrevistaran a les monitores del seu menjador per descobrir què fan durant l’horari del menjador escolar i com fomenten hàbits alimentaris saludables. També podràs escoltar una taula redona amb les monitores del menjador i una mare de l’AMPA membre del grup d’alimentació de l’escola.

Amb la iniciativa de l’ONG Justícia Alimentària i el grup d’alimentació de l’AMPA del CEIP Cervantes, s’organitzà un taller de 3 sessions perquè els alumnes pogueren coordinar-se, escriure un guió i gravar el pòdcast.

A través d’aquest pòdcast, coneixeràs més sobre el paper de les monitores del menjador en la cura de l’alimentació i l’educació de la xicalla, i com fomenten la sostenibilitat a l’escola. Uneix-te a nosaltres i escolta!

La taula redona va estar composta per: Doris Monrós (membre de la ONG Justícia Alimentària) i les monitores del menjador Fran (monitor de 1r de Primària), Andrea (monitora de 5é de Primària) i Jaume (monitor de 6é).

Les entrevistes les van fer a les monitores Isabel, Cristina, Laura i Anabel.

Agraïm la seua col·laboració i la dels mestres de 5é (Maria, Oliver i Chema), on la seua predisposició i ajuda han sigut indispensables.