Podcervantescast: Coneix el teu monitor/a i fes un bon record!

Vols conéixer la feina de les monitores del menjador del CEIP Cervantes? No et perdes el nostre pòdcast ‘Coneix al Monitor, i fes un bon record’!

Els alumnes de 5é de Primària dels grups B i C publiquen un pòdcast on entrevistaran a les monitores del seu menjador per descobrir com fomenten hàbits alimentaris saludables i què fan durant l’horari del menjador escolar. També podràs escoltar una taula redona amb les monitores del menjador i una mare de l’AMPA membre del grup d’alimentació de l’escola.

Amb la iniciativa de l’ONG Justícia Alimentària i el grup d’alimentació de l’AMPA del CEIP Cervantes, s’organitzà un taller de 3 sessions perquè els alumnes pogueren coordinar, escriure un guió i gravar el pòdcast.

A través d’aquest pòdcast, coneixeràs més sobre el paper de les monitores del menjador en la cura de l’alimentació i l’educació de la xicalla, i com fomenten la sostenibilitat a l’escola. Uneix-te a nosaltres i escolta!

La taula redona va estar composta per: Pepa (membre del grup d’alimentació i voluntària de Justícia Alimentària) i les monitores del menjador Charo (Encarregada del grup dels monitors), Esmeralda i Juan.

Les entrevistes les van fer a les monitores Lucia i Maria.

Agraïm la seua col·laboració i la dels mestres de 5é (Maria, Oliver i Chema), on la seua predisposició i ajuda han sigut indispensables.