INFORMACIÓ SOBRE LES EXTRAESCOLARS DEL CURS 2023-2024

Esperem que es troben bé i amb ànims per a un nou curs escolar. En aquest espai, volem compartir amb vostés informació rellevant sobre les activitats extraescolars i de conciliació que hem preparat per al pròxim curs 2023-2024. La nostra prioritat és assegurar-nos que tinguen tota la informació necessària per a poder planificar i gaudir d’aquestes propostes pensades especialment per als nostres xiquets i xiquetes.

A continuació trobaran els documents que els permetran conéixer detalladament les nostres activitats:

Dossier explicatiu (INFANTIL / PRIMÀRIA): en aquest document, trobaran tots els detalls sobre les activitats que oferirem, incloent-hi horaris, descripcions i requisits de participació. 

Carta amb preus i quadrants (INFANTIL / PRIMARIA): ací podran consultar els preus associats a cada activitat, així com els horaris establits per al seu desenvolupament.

Normativa d’activitats extraescolars: és important que coneguen les pautes i condicions de participació en les nostres activitats, per la qual cosa els recomanem revisar detingudament aquest document.

La inscripció a les activitats es durà a terme a través de la nostra plataforma *AMPASOFT durant el mes de setembre. Els informarem puntualment sobre la data exacta d’activació perquè puguen realitzar la preinscripció sense contratemps.

Volem destacar alguns punts importants que han de tindre en compte:

Garantia la realització d’activitats: perquè les nostres activitats extraescolars es duguen a terme, necessitem comptar amb un nombre mínim de participants inscrits. En cas de no aconseguir dita mínima, lamentablement no podrem realitzar l’activitat. No obstant això, estarem constantment actualitzant la informació en la plataforma i, si és necessari, habilitarem llistes d’espera per a aquelles activitats que ho requerisquen.

Activitats durant l’horari de menjador: aquelles activitats que es realitzen durant l’horari de menjador iniciaran més tard, una vegada que el col·legi haja definit els torns de menjar i els espais disponibles per a les activitats.

Compromís d’assistència i pagaments: volem que l’experiència dels nostres xiquets i xiquetes siga completa i enriquidora, per la qual cosa el compromís d’assistència a les activitats serà anual. Els pagaments es realitzaran en dues quotes: el primer pagament equivalent al 60% del total s’efectuarà durant la primera quinzena de novembre, i el segon pagament corresponent al 40% restant es realitzarà durant la primera quinzena de febrer.

Agraïm profundament el seu suport i col·laboració en la promoció d’aquestes activitats. Si tenen alguna pregunta o necessiten més informació, no dubten a contactar-nos a través dels canals habilitats per l’AMPA. La seua participació és fonamental per a l’èxit d’aquestes iniciatives.