ACTIVITATS PER A LES VESPRADES DE SETEMBRE 2023

Volíem compartir amb vostés que des del dilluns 17 de juliol a les 16 h, i fins al dilluns 4 de setembre a les 20h, quedarà habilitada la possibilitat de realitzar la inscripció per a les VESPRADES DE SETEMBRE en AMPASOFT en aquest ENLLAÇ els adjuntem tota la informació sobre les activitats que oferim i volem convidar-los a unir-se a nosaltres en aquesta experiència.

Recorden que per a inscriure’s han de fer-ho a través de AMPASOFT. Abans d’això, els demanem que ingressen a aquesta plataforma i revisen les dades de cada alumne. Volem assegurar-nos que tinguem tota la informació actualitzada, com a números telefònics, comptes bancaris, al·lèrgies dels xiquets i qualsevol altra informació rellevant per al desenvolupament de les activitats.

Quan realitzen la matrícula i donen d’alta als seus fills en les activitats de les vesprades de setembre a través de AMPASOFT, estaran acceptant i acordant complir amb les normatives que es troben al final del dossier de les activitats, perquè tots gaudim al màxim d’aquestes activitats.

Des de ja, volem agrair-los el seu suport incondicional. Estem compromesos a brindar-los activitats que superen les seues expectatives i que ajuden a construir el col·legi ideal per als nostres xiquets i xiquetes.

Si tenen alguna pregunta o consulta, no dubten a escriure’ns a bustia@cpcervantes.com.. Estarem encantats d’ajudar-los en tot el que necessiten.

Salutacions,

Extraescolars AMPA CEIP Cervantes 23-24.