Matrícula per a activitats extraescolars

Considerem, per motius pedagògics, que les activitats oferides a l’alumnat d’infantil de 3 anys siguen només de conciliació familiar, pel fet que el període d’adaptació real és durant quasi tot el curs. Aquestes són: escola matinera i ludoteca.

A PARTIR DE DEMÀ, DIA 17 DE SETEMBRE, S’OBRI EL TERMINI PER A LA MATRÍCULA

A la nostre web ( www.cpcervantes.com ), en els taulons i a la sala de l’AMPA trobareu la informació i normes generals de les activitats (important llegir-les). Recordeu que la INSCRIPCIÓ HA DE FER-SE A TRAVÉS DEL WEB FINS AL DIA 23 DE SETEMBRE. Si ho necessiteu, podeu passar-vos per l’AMPA i us ajudarem a realitzar-la.

IMPORTANT:

  1. Recordeu també que tots els anys cal renovar la inscripció a l’escola matinera, tant si es completa com si són dies solts.
  2. Les noves altes de socis haureu de fer-les a través del web.
  3. Informem a tots els interessats a participar en les activitats extraescolars que tindran prioritat els alumnes que el curs passat van assistir a alguna activitat, sempre que es matriculen els tres primers dies del període d’inscripció (17, 18 i 19). Passats estos dies, com sempre, es tindrà en compte l’ordre d’inscripció en el cas que alguna activitat sobrepasse el nombre d’alumnes i alumnes recomanat.
  4. Respecte a la sol·licitud de beca, qui tinga pensat demanar-la, que NO ho faça a través del web, sinó que passe personalment per l’AMPA i es farà per escrit.
  5. Les novetats que es puguen generar vos les comunicarem a la web, mitjançant el correu electrònic de gentdelcole i també a facebook.

Tornem a aprofitar l’ocasió per a recordar-vos que l’AMPA es reuneix tots els primers divendres de mes i que podeu trobar des d’informació sobre els temes que es tracten al Consell Escolar, fins a com ens afecten les mesures que s’adopten des de l’administració educativa, o qualsevol altra inquietud que compartim com a mares i pares.

A continuació trobareu un document que conté informació i normes generals que regeixen les extraescolars:

I ací trobareu les activitats que s’ofereixen als diferents cursos:

Gràcies!
AMPA CEIP CERVANTES