Llistat de Extraescolars i preus. Curs 2021-2022

Estimades famílies,

Després de quasi any i mig i amb moltíssima il·lusió en l’Ampa, hem preparat una oferta d’activitats extraescolars perquè les nostres filles i fills puguen tornar a gaudir d’elles després de les classes de la manera més lúdica, agradable i distesa, tal com ens agrada a nosaltres plantejar-les.

Hem fet un gran esforç organitzatiu perquè l’oferta puga arribar a totes les edats, cada dia de la setmana, amb els espais que el col·le té disponible i sempre complint el pla de contingència.

Tot aquest esforç ens porta també a demanar compromís per part vostra perquè els grups que es creen puguen tindre continuïtat al llarg de l’any. Aquesta idea de compromís també li l’hem traslladada a les empreses/organitzadors de cada activitat, i han respost positivament.

Com s’organitzaran les activitats?

1.       Comencen el 04/10.

2.       Cada nivell/curs tindrà les seues activitats específiques en dies concrets, segons estableix la normativa sanitària de la Conselleria d’Educació.

3.       Els grups tindran màxim 15 alumnes inscrits, que s’acceptaran per ordre d’inscripció. S’activaran llistes d’espera per a qui estiga interessat/a. Perquè un grup es forme haurà de tindre com a mínim 8 alumnes.

4.       Compartirem un dossier amb info de cada activitat.

5.       Els horaris de les activitats seran: de dilluns a dijous, de 17 a 18 h, i els divendres de 15.30 a 17 h (per a 5PRIM i 6PRIM hi ha un dia amb activitats també de 18 a 19 h). No es podrà accedir al centre durant la realització d’extraescolars; el protocol d’eixida es comunicarà més endavant.

6.       Matinera: només s’ha pogut plantejar una opció de matrícula que inclou els 5 dies, des de les 7:30 h fins a les 9 h.

7.       El compromís d’assistència serà anual (els preus s’han calculat d’aquesta manera per a fer-los assequibles), i els pagaments es faran de la següent forma: primer pagament del 60%, primera setmana de novembre; segon pagament del 40%, primera setmana de febrer.

8.       S’ha convingut amb el col·le, com a norma general, que els tutors portaran directament a les xiquetes/ts al punt de trobada al pati central per a anar a cadascun amb el monitor/a de la seua activitat.

9.       El termini d’inscripció en AMPASOFT s’obrirà el pròxim dia 20/09/2021 a les 8 h, i s’anirà informant ràpidament segons es vagen tancant grups.

10.   Els preus per a no socis/as de l’AMPA, segons la normativa aprovada i vigent, porten un cost de matrícula de 40 euros per activitat i alumne/a. Adjuntem enllaç a la normativa.

11.   Quadre resum planning setmanal i llistat de preus.

Només ens queda donar-vos la benvinguda al nou curs en el qual estem posant tota l’energia i il·lusió perquè les nostres filles i fills gaudisquen al màxim.