Tots amb el Col·le Ligaba Beyene d’Etiòpia

Dos col·legis agermanats a 9000km de distància

Des de 2011 el nostre col·legi Cervantes està agermanat amb l’escola Ligaba Beyene del sud d’Etiòpia on estudien més de 4000 xiquets i xiquetes entre 7 i 14 anys. En aquests anys ens hem conegut a partir de l’intercanvi de fotos, cartes i dibuixos, a més de contribuir a millorar el funcionament d’aquesta escola amb les nostres aportacions solidàries, que ja superen els 11000 euros. Hem col·laborat amb material docent, comprant una fotocopiadora, 500 llibres per la seua biblioteca, material per a les classes de matemàtiques i per als laboratoris. També hem afavorit l’escolarització d’aquests xiquets i xiquetes, comprant material higiènic per a la menstruació i sandàlies per a l’època de pluges.

Enguany volem participar en un gran projecte desenvolupat amb la Universitat de València per a posar en marxa moderns laboratoris de ciència. Nosaltres podrem ajudar a comprar la vestimenta de seguretat necessària (bates, guants, ulleres) per als alumnes. Per això us adjuntem un sobre on podeu introduir una aportació voluntària i anònima i després  lliurar-lo de tornada als tutors i les tutores entre l’11 i el 16 dabril.

Amb el suport del departament d’anglés continuarem amb el contacte i tenim previsió de tornar a intercanviar cartes i dibuixos en la visita que faran els nostres contactes al final de 2018. Transmetem de nou l‘agraïment de la comunitat del Ligaba Beyene a tots i totes per les nostres contribucions i per la il·lusió que generen els missatges d’amistat que els hi arriben.

Més informació: https://cpcervantes.com/valen/ampa/agermanaments/