Comunicat sobre la situació de les extraescolars

Bon dia a totes i a tots!

Esperem que estigueu bé de salut i amb ànim, què va quedant menys!

Recordem que es passarà aquest mes de maig el 3r pagament de les extraescolars.

Estem rebent els vostres correus, moltes gràcies a tots per les paraules reconfortants en aquesta situació difícil. Vaig prenent nota dels vostres missatges i, per favor, per a aquells que sol·liciteu devolucions, quan faça les comprovacions, aniré fent els reintegraments durant el mes de maig, tingueu una mica de paciència per favor i, si véreu que a final de maig no us hem atés, ens torneu a enviar un mail i el comprovarem.

Intentaré resumir la informació dels pagaments de les activitats:

Com ja sabeu, les activitats es regeixen amb unes normes que es troben en la nostra “Informació i normes de les Extraescolars” on apareixen els preus i les formes de pagament (pose enllaç: INFORMACIÓ-i-NORMES-GENERALS). Ho explicarem a continuació perquè hem vist que existeixen dubtes.

Les activitats amb preu total d’octubre fins a maig, es paguen de dues formes:

– Activitats de Menys de 150 €, en dos terminis. El 60% el mes d’octubre 2019 i el 40% en el de febrer 2020.
En aquest moment, aquestes activitats ja estan cobrades, així que en aquest cas es pot procedir, d’una banda, a la devolució dels mesos d’abril i/o maig; per una altra, a la continuïtat segons el cas de l’activitat, conforme a la formació que s’està donant i, en tercer lloc, parlem de l’opció d’assimilar aqueixa quota per al fons de l’AMPA, tal com nomenem en el comunicat, tant per a “Tots Som Escola” (enguany no s’ha realitzat el concert solidari), com per a altres projectes que repercuteixen en tots el col·legi.


2 – Activitats de més de 150 € que es cobren en 3 terminis. El 40% el mes de novembre, el 30% en el de febrer de 2020 i  el 30% restant a l’abril 2020. A causa d’aquesta situació d’excepció,  la tercera quota no l’hem cobrada, per tant, en aquest cas, no es retorna, sinó que es passarà un rebut bancari al maig per a cobrir la part proporcional de l’activitat fins a març, o bé fins a abril o maig, com hàgeu decidit. Pel que,  d’aquestes activitats no es pot demanar la devolució d’abril i maig. Així, en aquest cas, les opcions serien, com hem dit, cobrir la part que falta per pagar fins al mes de març; per una altra si sol·liciteu el càrrec per a, cobrar el mes d’abril i/o maig per la continuïtat segons el cas de l’activitat, conforme a la formació que s’està donant i, en tercer lloc, cobrar el 30% restant assimilant aquesta quota el fons de l’AMPA, tal com nomenem en el comunicat, tant per a “Tots Som Escola” (enguany no s’ha realitzat el concert solidari), com per a altres projectes que repercuteixen en tots el col·legi.


Com ja se sap oficialment que el mes de maig no s’estarà en l’escola, ja indiquem en el comunicat les propostes alternatives de les quotes, per la qual cosa entendrem que en el cas de no rebre resposta abans del 22 de maig per la vostra part, renuncieu a la devolució de les activitats de menys de 150 € de dos pagaments.


Tot això està reflectit en aquest quadrant explicatiu:
Actividades-en-2-cuotasActividades-en-3-cuotas


Enllaç del comunicat: https://cpcervantes.com/caste/2020/04/comunicado-de-la-ampa-respecto-a-las-extraescolares/

Moltes gràcies i molt d’ànim! Ho aconseguirem!