Activitat de Matinera

Benvolgudes famílies

Des de l’ AMPA hem estat treballant per poder organitzar les activitats que faciliten la conciliació amb totes les mesures d’higiene i salut que marca el Pla de contingència del centre.

Durant aquestes setmanes hem valorat diferents opcions, però en temps de pandèmia és molt complicat. Per aquest motiu, i segons la demanda de la necessitat de les famílies, en primer lloc, anem a intentar posar en marxa l’Escola matinera.

Amb la valoració que hem fet del cost de personal i materials hem calculat uns preus de l’activitat orientatius perquè pugueu decidir si finalment fareu ús d’aquest servei. 

Per a donar-se d’alta en l’activitat, qui no l’haguera feta anteriorment, ho haureu de fer amb les vostres claus d’accés, entrant en: www.cpcervantes.com –Accés socis-
Comptem amb les famílies que es van donar d’alta. Si ara no estan interessades, en el “estat de preinscripció”, eliminar l’activitat

EL TERMINI DE PREINSCRIPCIÓ ÉS DEL 22 D’OCTUBRE AL 28 D’OCTUBRE.

És molt important que les preinscripcions siguen la realitat del que serà el curs per tal d’ajustar els preus al màxim.

Les famílies que de moment no van a fer ús de l’escola matinera però saben o creuen que a partir d’una altra data la poden necessitar, per favor envieu un correu a bustia@cpcervantes.com indicant-nos la situació de l’alumne/a.


Enguany no es podrà accedir a la preinscripció d’escola matinera en qualsevol moment. Hem de tindre prevista l’organització per a tot el curs.

A continuació està la relació de preus orientativa ajustada al nombre de preinscripcions que tenim actualment:

Alumnes de primària:

Per 5 dies/setmana entre 67€ i 98€ mensual

Per 3 dies/setmana entre 58€ i 74€ mensual

Per 2 dies/setmana entre 39€ i 49€ mensual

Per 1 dia/semana entre 19€ i 25€ mensual

Alumnes d’infantil:

Per 5 dies/setmana entre 129€ i 161€ mensual

Per 3 dies/setmana entre 104€ i 130€ mensual

Per 2 dies/setmana entre 68€ i 85€ mensual

Per 1 dia/semana entre 36€ i 45€ mensual

*Aquesta organització s’ha de sotmetre a la votació del Consell Escolar, això afecta al nombre de monitors/es contractats d’ahí la variació de preus.