Vesprades de setembre

Ja hem habilitat en AMPASOFT (recordeu que necessari el vostre usuari i contrasenya per a accedir) la possibilitat de realitzar la preinscripció per a les vesprades de setembre. Fins al 31/07/21.

Dades a tindre en compte:

1.- L’extraescolar de “VESPRADES SETEMBRE” començarà el 08/09 i finalitzarà el 30/09, tots dos inclusivament.

2.- S’han fet 3 grups de preinscripció:

INFANTIL (3, 4 i 5 anys).

1r i 2n de PRIMÀRIA.

De 3er a 6é de PRIMÀRIA.

3.- El preu definitiu es comunicarà una vegada tancada la preinscripció, al llarg de la segona quinzena d’agost, amb la idea que no diferisca substancialment dels 55 euros que van costar les Vesprades de juny.

4.- De l’1 al 3 de setembre es podran fer noves altes* (us preguem que, en la mesura que siga possible, ens comuniqueu el vostre interés en aquests dies de juliol) i sol·licitud de baixes.

5.- El format de l’activitat serà semblant a vesprades de juny.

Com ja va ocórrer amb les Vesprades de juny del curs passat, aquesta preinscripció és fonamental, com a pas previ, per a poder estimar el cost per alumne/a, tenint en compte totes les restriccions *COVID i normatives vigents hui dia, tractant d’aconseguir un cost assequible per a totes les famílies.

Gràcies pel vostre suport.

*Nota: les famílies que entren per primera vegada en el col·le, en les classes d’Infantil 3 anys, podran accedir a inscriure’s amb major flexibilitat.