Vesprades de juny 2019

vesprades-robotica-2018

Hem tornat a organitzar una escola de vesprades “Vesprades lúdiques de juny”, al costat d’altres activitats extraescolars, perquè pugueu triar l’alternativa que més us interesse. Oferirem diferents opcions i horaris (sempre que complim un nombre mínim d’alumnes).

Les VESPRADES LÚDIQUES DE JUNY (de dilluns a divendres) són un projecte d’oci sa, diferent i en un entorn familiar per als xiquets i xiquetes que vol estimular i contribuir al desenvolupament de les relacions personals. Està dirigida a tot l’alumnat del centre amb programacions i activitats adaptades a cada etapa evolutiva amb alguns objectius com desenvolupar la comprensió i expressió oral en anglés, conscienciar els xiquets i xiquetes la importància del consum responsable de tots els béns, materials i dels recursos naturals o fomentar el respecte i la tolerància cap al medi ambient.

Activitats extraescolars:

– ROBÒTICA – 2 dies. Infantil (a partir de 4 anys) i Primària

INFANTIL. PROGRAMACIÓ, REALITAT AUGMENTADA, STOP MOTION.

Les vesprades de juny serà on els nostres xicotets científics gaudiran aprenent a programar a través de jocs, treballs manuals i la interacció amb els seus companys. Tractaran temes sobre la naturalesa, l’aigua o el sistema solar amb divertits programes i eines pensades especialment per a ells. Activitats de tecnologia i ciència desbordant de creativitat i il·lusió.

PRIMÀRIA – MINECRAFT-FORTNITE (pot haver-hi canvis en la programació)

Activitat on s’uneixen el dinamisme del molt popular videojoc Fortnite amb l’aprenentatge de la programació basat en el joc de Minecraft. Amb WorldPainter generaràs els mapes del món Fortnite. I amb tecnologies de disseny 3D aplicades a Minecraft com Tinkercad i Structure Planner crearàs objectes tridimensionals que després importaràs als mapes mitjançant MCEdit. Finalment, aprendràs a programar i a configurar un servidor on representar el teu propi Fortnite.

– IOGA I EDUCACIÓ EMOCIONAL – 2 dies. Infantil i Primària

A través del joc, els contes, la música, els mantres i les relaxacions, els xiquets i xiquetes poden desenvolupar importants habilitats en un entorn positiu, creant possibilitats on pensaven que no n’hi havia, fomentant la creativitat, la flexibilitat, enfortint el cos i millorant l’autoestima i l’empatia cap als altres.

– TALLER D’ART – 2 dies. Primària

Proposem per al mes de juny uns tallers que ocupen les vesprades per a acostar-se a la creació plàstica i artística, a través d’una metodologia lúdica. El nostre objectiu és aportar als alumnes el coneixement, la destresa i la creativitat necessària per al seu desenvolupament emocional i físic, complementària a la seua formació escolar, a través d’uns exercicis pràctics, orientats cap a metes educatives concretes i disfressats de jocs. Pretenem encuriosir gaudint mentre aprenem treballant.

MÉS INFORMACIÓ DE LES ACTIVITAS I CRONOGRAMA DE LES VESPRADES EN DOCUMENT ANNEX:

ANEXO

MOLT IMPORTANT: Les opcions de dos o tres dies de Vesprades de jocs només es poden triar si s’està apuntat a una activitat extraescolar, si no, les vesprades compten com a dies solts.

Per als interessats, heu d’accedir al nostre web amb les vostres claus i fer la inscripció.

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ 24 DE MAIG

Vos adjuntem un document amb informació bàsica del contingut de l’escola:
https://cpcervantes.com/wp-content/uploads/2019/05/info_actividades.pdf

Per a tots els interessats que no puguen accedir a internet, com sempre, podeu acudir a la sala AMPA en l’horari d’atenció i vos facilitarem la gestió.

DILLUNS, DIMARTS I DIJOUS de 9.15 a 10.15 h en la sala AMPA

DIJOUS de 17.15 a 19.00 h

DIVENDRES de 15.30 a 17.00 h en consergeria

Tel AMPA 625603075 / 963155295