TROBADES D’ESCOLES EN VALENCIÀ 2024.

El passat diumenge 28 d’abril, el CEIP Cervantes va participar a les “Trobades d’Escoles en Valencià” a l’Escola de Magisteri del Campus de Tarongers de la Universitat de València. L’esdeveniment, que va tindre lloc entre les 11:00 i les 14:00, va reunir nombroses famílies, estudiants i docents per a celebrar i promoure l’ús del valencià a l’educació.

Enguany, el taller organitzat pel CEIP Cervantes, va tindre com a tema principal la defensa del valencià a les escoles, seguint el lema de les Trobades 2024: “Fem poble. Parlem Valencià”. Durant el taller, els/les assistents van poder personalitzar i estampar bosses de cotó (motxilles-sac) amb el lema “FEM ESCOLA. PARLEM VALENCIÀ”. Va ser una activitat creativa i divertida que va permetre a tots i totes expressar el seu suport al valencià.

A més, al llarg del matí va haver actuacions musicals que donaren un toc festiu a l’esdeveniment. Per descomptat, també es va poder gaudir dels tallers organitzats per altres escoles de la ciutat de València.

Volem agrair a tots i totes els/les que van participar i esperem veure-vos de nou a les pròximes Trobades.

Continuem treballant junts/es per a fomentar l’ús del valencià a les nostres escoles i comunitats!