Tots i totes som Escola

Estimades famílies:

El CEIP Cervantes preveu reprendre les eixides per a l’alumnat del centre, i no ens agradaria que hi haguera cap xiquet o xiqueta que no poguera participar-hi per qüestions econòmiques.

Com molts de vosaltres sabeu, en la nostra escola tenim el projecte TOTS I TOTES SOM ESCOLA, amb el qual intentem que tots els xiquets i xiquetes del centre puguen participar en totes les activitats, en la mesura que siga possible.

Durant aquest curs, tal com va ocórrer el curs passat, veiem poc probable poder organitzar esdeveniments per a recaptar fons per al projecte. Per això demanem la vostra col·laboració.

En aquest sentit, el Consell Escolar ha proposat la creació d’una Fila 0: quan es propose una eixida, a l’hora de pagar-la, qui vulga (i de manera totalment voluntària) pot aportar una quantitat addicional al pagament d’aquesta activitat (per exemple: si l’activitat costa 5€, pagaríem eixos 5€ i, a més, la quantitat que cadascú considere). Aquesta quantitat addicional de diners només es destinarà al projecte TOTS I TOTES SOM ESCOLA.

Moltes gràcies de bestreta per la vostra col·laboració i solidaritat.