PREMI AL PROJECTE “MARES I PARES COMENSALS” DEL CEIP CERVANTES DE VALÈNCIA

El projecte “Mares i Pares Comensals” de l’AMPA CEIP Cervantes rep el reconeixement de la Fundació Iniciativa Social a través del concurs “Suma’t a l’AMPA”. El passat 30 de novembre, en el marc del Fòrum d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA), l’AMPA CEIP Cervantes va ser guardonat a nivell nacional en la categoria d’Organització d’Activitats pel seu exitós programa “Mares i Pares Comensals”.

El programa, que es va posar en marxa durant el curs escolar 2018-2019, té com a principal objectiu involucrar activament les famílies en la vida escolar dels seus fills, centrant-se específicament en l’entorn del menjador escolar. En participar de forma quinzenal en diferents torns de menjador, les famílies contribueixen activament en l’avaluació, millora i reforç de la dinàmica d’aquest espai. “Mares i Pares Comensals” ha estat fonamental en la creació d’un vincle més estret entre l’escola i les famílies.

En proporcionar l’oportunitat a les famílies d’observar de prop el funcionament del menjador, s’estimula la transparència en la gestió escolar i es crea un espai per suggerir idees constructives.

“Des del grup d’Alimentació, estem emocionats per aquest premi i molt agraïts pel suport rebut des de l’AMPA del CEIP Cervantes, ja que ens ha permès desenvolupar les nostres inquietuds com a famílies preocupades per l’alimentació saludable i sostenible dels nostres fills i filles. Gràcies al seu recolzament, el grup d’Alimentació ha treballat durant anys en col·laboració tant amb la direcció del centre com amb els gestors i responsables del menjador per consensuar la creació d’un menú el més saludable i sostenible possible. Aquest premi ens motiva a continuar treballant en la millora del menú, així com en la sensibilització de la comunitat escolar sobre la importància de l’alimentació. L’AMPA CEIP Cervantes agraeix el suport de la comunitat educativa i reafirma el seu compromís de continuar promovent la participació, la igualtat i la millora contínua en l’àmbit escolar a través d’iniciatives com “Mares i Pares Comensals”.