Preincripció Extraescolars

Volem dir-vos per fi que, recollint les inquietuds que ens heu transmés, i tal com hem anat comunicant en les últimes setmanes, continuem treballant per a aconseguir que es puguen realitzar a partir d’octubre les activitats extraescolars de conciliació en el nostre centre, és a dir, l’escola matinera de 7.30 a 9.00 h i la ludoteca o aula d’estudi de 17.00 a 19.00 h, sempre respectant les mesures de seguretat dictades per les nostres autoritats sanitàries i educatives.

Com AMPA i després de veure els resultats de l’enquesta que us enviaren a la fi d’agost sobre les activitats extraescolars que realitzem, veiérem que continua existint la necessitat o la demanda sobretot d’una sèrie de serveis que busquen facilitar la vida familiar amb la laboral.

Ens agradaria poder oferir-vos de nou esta possibilitat, per a això, us demanarem que feu una preinscripció a l’activitat que necessiteu per a veure el volum de xiquetes i xiquets i la distribució per edats i per grups.

Quan tinguem estos llistats i en col·laboració amb el nostre col·legi, veurem com formem els grups per a respectar la normativa sanitària i de quines instal·lacions disposem.

A continuació, resumirem la situació que tenim:

1. A partir de demà divendres 18 de setembre a les 12.00 h i fins al dia 28 d’este mes, des de la nostra web podreu preinscriure (des de pestanya “Accés socis”) a les vostres filles i fills en l’activitat, com hem fet en els últims anys.

2. Solament oferirem de manera presencial les activitats de conciliació: escola matinera, ludoteca i aula d’estudi (també estem organitzant un altre tipus d’extraescolars, com dansa creativa, taller d’art o ceràmica, però no es faran en les instal·lacions del col·legi, ja us anirem comptant…)

3. Este curs 2020/2021, si podem posar en marxa este servei, segurament no podrem atendre la demanda de “dies solts” sense concretar, és a dir, si es té una circumstància especial per a necessitar només un dia, per exemple, la matinera o la ludoteca, o bé no es podrà atendre, o bé necessitarem que ens demaneu l’activitat amb un mínim de 48 hores. De moment, en esta prematrícula no es pot sol·licitar.

4. Els preus de les activitats no els tindrem preparats fins que no estiguen formats els grups assegurant-nos del compliment de les mesures sanitàries. Per tant, és possible que el preu augmente sensiblement respecte a les quotes d’altres anys.

5. Intentarem potenciar activitats que es puguen realitzar a l’aire lliure, sense que per això, perden qualitat ni cap dels nostres valors.

6. Les normes d’entrada i sortida es faran en coordinació amb el col·legi i seguint les seues directrius.

7. Les ràtios seran reduïdes per a poder permetre la formació de grups heterogenis.

8. Respecte a l’ús de mascareta, distància de seguretat, neteja de mans i en general, funcionament de les activitats, farem una reunió via vídeo conferència on podrem aclarir tots els nostres dubtes.

9. En el cas de comprovar que és possible la realització de les activitats, us demanarem de nou que realitzeu una inscripció a través de la nostra web, esta vegada en ferma i ja amb les quotes mensuals. Sabem que és una mica incòmode, però necessitem realitzar este procés d’esta manera amb la finalitat de poder garantir que es complisquen totes les mesures de seguretat.

Amb tot això, esperem i ens agradaria poder donar sortida a esta preocupació que moltes i molts de vosaltres ens heu transmés en els emails que hem rebut. Continuarem treballant, al costat de la nostra escola, per a poder ajustar les activitats als espais i les necessitats.

Estem a la vostra disposició.

Salutacions i ànim!

AMPA CEIP CERVANTES

Contacte AMPA:

De dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h, tel. 625 603 075

bustia@cpcervantes.com