Mares i Pares comensals

L’associació de mares i pares del CEIP Cervantes de Valencia va desenvolupar el passat curs 2018-2019 aquesta iniciativa amb el consens i suport del col·legi i de l’empresa gestora del servei
de menjador.

El Programa mare/pare comensal va suposar obrir l’escola a les famílies, fent transparent i participatiu un temps on dinen i juguen els alumnes.

Este és un projecte que té la finalitat de valorar de manera objectiva temes referents al menjador, apropant la realitat del menjador escolar a les famílies. Per aconseguir-lo, cada quinze dies, una mare/pare compartiael menú i el temps de menjador al centre amb els xiquets.

Amb l’arribada de la Pandèmia l’escola va quedar tancada a les famílies i el projecte congelat.

Aquest curs 2021-2022, gràcies a la situació personal d’una família de l’escola, des del grup d’alimentació es reprèn el Projecte de Mares i Pares comensals, amb modificacions.

Només una persona tindrà accés al menjador i ens transmetrà mensualment un xicotet butlletí amb les seues valoracions sobre els menús tastats aixina com una píndola temàtica sobre diferents aspectes envoltant el temps del menjador.

Mentre que esperem amb impaciència que l’escola pugi tornar a obrir les seus portes a les famílies, vos animem a descobrir el menjador de les nostres filles y fills…