Festa de fi del curs 2017-2018

Les festes i celebracions també formen part del nostre calendari escolar, marcant el pas del curs. N’hi ha que són oficials o més formals, i d’altres purament escolars, de portes endins. Però quan arriba la fi de curs, és ben sabut que la festa és de tota la comunitat: és la festa de xiquets i xiquetes, de mestres, personal d’administració i serveis, de monitores, de pares i mares… Celebrar junts i juntes també ens fa una escola millor, més integradora, més cohesionada i més forta.

El dia 15 de juny tindrem la nostra festa de fi del curs i volem comptar amb totes i tots vosaltres. L’AMPA ha preparat enguany un ample programa d’activitats, esperem que al gust de tots i totes.

La festa començarà gaudint de tot allò que els nostres xiquets i xiquetes ens han preparat i que han aprés a algunes de les seues activitas extraescolars:

-A la Sala d’Actes, a les 18:30 h, festival d’alumnes de Primària, amb un espectacle de Playbacks i balls.

-Al pati central, a les 19 hores, una espectacular exhibició de Judo.

La festa també será per als més menuts i menudes, amb els Castells Unflables que s’instal·laran al pati d’infantil entre les 18 i les 20 hores. Tindrem castells al gust de totes les edats d’infantil. No poden faltar.

A les 21 hores tindrem el gran Sopar, un impressionant sopar al pati central, seguit d’una discomòbil amb la música més divertida.

Porteu entrepans i allò què us vinga de gust per sopar. Recordeu que una bona manera de col·laborar amb l’organització i manteniment de la festa és comprant allà les vostres begudes: al llarg de la vesprada i nit tindrem una barra a la vostra disposició.  També tindrem cadires i taules, per les quals demanarem 1’50 euros per cadira, per tal de cobrir les despeses del seu lloguer. Al nostre centre sempre hem apostat perquè les festes del col·legi s’autofinançaren, i això en bona part ja és així! A l’entrada del col·legi tindrem a la venda els tiquets. Adquiriu el vostre i, quan us indiquem, passeu a buscar les cadires al lloc marcat.

També volem recordar-vos que, d’acord amb els nostre compromís amb la sostenibilitat, podeu portar els vostres gots i estris de casa, a la fi d’evitar el consum excessiu de plàstics durant la nit.

Sabeu que l’aportació més important que podeu fer serà la vostra presència i comprensió cap a un acte que organtizem entre tots i totes, amb el treball desinteressat de gent com vosaltres i amb l’únic objectiu de passar-s’ho bé.

Aquesta és en definitiva una festa que marquem al nostre calendari escolar en roig, una dia especial de germanor, la culminació perfecta del projecte comú que és la nostra Escola. Us esperem!!