Festa de fi de curs

La festa tindrà lloc el pròxim divendres 14 de juny. Tenim preparat:

– Castells unflables de 18 hores a 20 hores al pati d’infantil.

– Exhibició de judo al pati central a partir a les 18:30.

– Tallers de globoflèxia i pintacares de 18:00 a 20:00 hores

– Futbol entre pares i mares i alumat inscrit en l’activitat extraescolar.

A partir de les 18:30 en el pati d’esports. Els interessats hauran d’apuntar-se a partir de les 18 hores perquè el monitor de l’activitat puga planificar els partits segons els que s’apunten.

A les 21 hores, SOPAR, al pati central i després DISCOMÒBIL.

Porteu entrepans i allò què us vinga de gust per sopar. Recordeu que una bona manera de col·laborar amb l’organització i manteniment de la festa és comprant allà les vostres begudes: al llarg de la vesprada i nit tindrem una barra a la vostra disposició.

També tindrem cadires i taules, per les quals demanarem 1’50 euros per cadira, per tal de cobrir les despeses del seu lloguer. A l’entrada del col·legi tindrem a la venda els tiquets. Adquiriu el vostre i, quan us indiquem, passeu a buscar les cadires al lloc marcat.

Volem suggerir-vos que, d’acord amb els nostre compromís amb la sostenibilitat, podeu portar els vostres gots i estris de casa, a la fi d’evitar el consum excessiu de plàstics durant la nit.

I també vos recordem que tota l’ajuda a l’hora de la recollida serà molt benvinguda!!!

Sabeu que l’aportació més important que podeu fer és la vostra presència. Si esta festa és possible és per la col·laboració desinteressada de molta gent, amb l’únic objectiu de passar-s’ho bé i celebrar que som comunitat escolar.

Vos esperem!!