Festa de fi de curs

Enguany, l’AMPA planteja la necessitat de realitzar la tradicional festa de fi de curs que s’ha vist suspesa els últims anys a causa de la pandèmia que hem viscut.

Hem organitzat una sèrie d’activitats considerant sempre mantindre aforaments i distàncies prudents segons la situació ho requereix. És per això que us convidem a portar el vostre “sopar de pa i porta”; tindrem a la venda begudes fresques sense sucre i sense alcohol en cada pati, que poden ser comprades com a col·laboració a l’organització de la festa.

Per a evitar aglomeracions hem organitzat el pati d’infantil per a les famílies de primer, segon i tercer d’infantil; el pati de primària per a les famílies de primer, segon i tercer de primària; i el pati d’esports per a les famílies de quart, cinqué i sisé de primària. Les activitats organitzades es replicaran en cadascun dels patis.

Entre el 14 i el 17 de juny vendrem entrades per a la festa de fi de curs a les portes d’infantil i esports a les 9 del matí. El preu de les entrades és de 2€ per adult membre de l’AMPA i 2.50€ per adult no membre de l’AMPA, us demanem pagar amb el canvi exacte per favor.

Hi haurà música, ball i el lliurament de premis del concurs “Màster Postres”.

Hem solucionat el tema de la llista de música: us passem aquesta llista i aquesta sí que és col·laborativa, així que podeu afegir directament allà les cançons!

https://open.spotify.com/playlist/48k6MzGRWkSXHILuQOfYrl?si=YE6oDIUcTlaCnGBxPF-nBg&utm_source=whatsapp

Volem recordar-vos el compromís de sostenibilitat del nostre col·le, per la qual cosa us convidem a portar els vostres gots per a evitar el desaprofitament de plàstics.

Us esperem.