Escola mares i pares

El programa tracta de realizar dinàmiques de grup en les quals es treballaràn continguts relacionats amb els següents mòduls:

·         La familia Escola de Convivència i Participació.

·         Família Medi Ambient i Consum responsable.

·         Economía de les Cures i Equitat en la Família.

Aquest programa proposa:

·         Treballar l’educació cívica i el desenvolupament més enllà de l’àmbit tradicional de l’escola.

·         Contemplar l’educació de manera integral, més enllà de la mera transmissió de coneixements.

·         Facilitar un paper actiu de pares i mares en el desenvolupament d’una criança positiva.

Té com a objectiu:

Potenciar el desenvolupament de competències que permeten als individus integrar-se eficaçment en una societat cada vegada més complexa. Si es pretén enfortir les competéncies dels individus, incloent competències parentals, s’han de fomentar metodologies, en les quals els educands adquirisquen un paper actiu davant les circumstàncies del seu propi desenvolupament.

Els tallers s’impartirán gratuitament en la Sala d’actes del Col.legi Cervantes els díes 19 i 26 de febrer, 4 i 11 de març, en horari de 17h. a 19h. La data limit per a inscriure’s será el día 12 de febrer de 2020.

Tant la inscripción com el servei de ludoteca es farà com sempre, accedint al “Accès socis” des de la página: https://cpcervantes.com. Podeu realitzar la inscripció seleccionant a qualsevol dels vostres fills/es, i MOLT IMPORTANT posar en el quadre de diàleg de “Comentaris” el nom i cognoms del pare o la mare assistent, o dels dos en cas d’estar interesats i poder asistir els dos.

*Per als qui no sigueu socis/es, podeu contactar amb l’AMPA en el seu horari habitual o per e-mail per a realizar la inscripció indicant nom i cognoms del pare i/o mare assistent, i a que col.legi pertany el seu fill/a. En cas de necesitar servei de monitor, indiqueu també el nom i cognoms dels fills/es.

Us esperem!