En l’AMPA et necessitem

Eres pare, mare o tutor/a d’algun xiquet/a del Col·legi Cervantes?

Perquè et volem en el nostre equip!!

Ací tens informació de QUI SOM (mares i pares com tu, que acosten el muscle per a millorar el dia a dia de les seues filles i fills en el col·legi) i del QUE FEM.

També trobaràs un enllaç amb un formulari per a unir-te a qualsevol de les Comissions que ajuden a que els nostres fills/as mengen bé (Comissió Alimentació), puguen fer extraescolars (sí, les organitzem mare i pares voluntaris/es, i NO TENIM més que a un!

Necessitem molta ajuda pèrque puguen fer ús de la Biblioteca del col·le (en breu estarà llesta!), pèrque puguem participar en els Trobades (que ja estan en marxa ), així com altres Comissions menys conegudes per tots nosaltres però igual d’importants: Comissió d’Ajudes i Subvencions, de Traducció, de Tresoreria, de Comunicació, de Festes (aquesta sí que ens sona!), la Lliga Beyene, la Escola de Pares i Mares, TOTS I TOTES SOM ESCOLA…

Com pots ajudar? No és necessari que et comprometes a assistir a les reunions, no és necessari que sàpies/pugues fer res extraordinari; de vegades és un simple suport logístic, aportar idees, contacte, el know-how en algun camp… hi ha moltes opcions. Pot ser de manera puntual. L’important és que sàpies que el teu suport ajudarà als teus fills/es DIRECTAMENT, i a molts altres indirectament. Tota pedra fa paret.

Document amb tota la informació:

I açí l’enllaç per a omplir el formulari:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=xHIm4UHX8EKapA2USHlbbMZ41CHixUlBj0-gr8A0gxlUMU9IQzRVVU81QVlLREJZTE1ETk1FWTNKUC4u&origin=QRCodehttps://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=xHIm4UHX8EKapA2USHlbbMZ41CHixUlBj0-gr8A0gxlUMU9IQzRVVU81QVlLREJZTE1ETk1FWTNKUC4u&origin=QRCode

GRÀCIES!!