El nostre equip aleví de futbol sala, campió de “Joc Net” de la FFCV!

Enhorabona al nostre equip aleví de futbol sala per haver guanyat el Premi “Joc Net” de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV)!
Un reconeixement que ens ompli d’orgull i que posa de manifest el compromís de les activitats extraescolars del Cervantes amb els valors esportius i l’esportivitat.
El premi “Valora el Joc Net” de la FFCV té com a objectiu fomentar el comportament esportiu exemplar entre els participants en les competicions dels Jocs Esportius Municipals. A través de l’observació i valoració del comportament de jugadors, entrenadors i públic, es reconeix aquells equips que destaquen per la seua esportivitat, companyonia i respecte.
En aquesta ocasió, el nostre equip aleví, entrenat per Juan Escrivá, d’Educavik, ha estat guardonat pel seu exemplar comportament durant tota la temporada. Un premi que reflecteix el treball realitzat per l’equip, tant dins com fora del camp i que posa en valor la importància de transmetre valors positius a través de l’esport.
Felicitats a tots els nostres jugadors, entrenador i les famílies per aquest gran assoliment!
Un èxit que ens anima a seguir treballant en la formació d’esportistes íntegres i compromesos amb els valors de l’esport.