Escola d’estiu CEIP Cervantes (altres col·les)

Benvolgudes famílies, ens complau convidar-vos a formar part de l’Escola d’Estiu del CEIP Cervantes. A partir del 22 de maig a les 18h, obrim les inscripcions perquè els vostres fills i filles puguen gaudir d’unes vacances repletes de diversió i aprenentatge.

El nostre programa està dissenyat per a oferir una experiència única i enriquidora. Els xiquets i xiquetes podran participar en tallers artístics, esportius i culturals, a més de gaudir d’emocionants excursions i jocs a l’aire lliure. Tot això, en un entorn segur i supervisat per un equip de professionals altament qualificats.

Adjunt trobareu un fullet amb tota la informació detallada sobre dates, horaris, activitats i preus. Si necessiteu més detalls o teniu alguna consulta addicional, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través de bustia@cpcervantes.com

No deixes passar aquesta oportunitat i assegura la teua plaça com més prompte millor, les places són limitades! Estem desitjant compartir amb vosaltres unes vacances inoblidables.