Demà votem!!!!!

Famílies!!!

Demà, 21 de novembre, se celebren eleccions al Consell Escolar. Al Consell Escolar estan representats tots els sectors de la comunitat educativa(pares i mares, alumnes, equip directiu, professors i professores i personal no docent, a més d’una representació de l’ajuntament de València). En el Consell Escolar es prenen decisions que afecten diàriament la vida al centre.  ÉS IMPORTANT PARTICIPAR-HI.

Vos recordem algunes dades importants en relació a les votacions:

-Triarem 4 mares i pares (la meitat de la representació de les famílies, l’altra meitat es renovarà d’ací 2 anys) que estaran en el Consell Escolar els pròxims 4 anys però NOMÉS podem votar un màxim de 3 candidates o candidats. (Si la papereta té més de 3 candidatures seleccionades no es pot considerar vàlida).

La mesa electoral amb l’urna estarà oberta de 9:00 a 9:15 a la porta d’entrada de l’alumnat de primària (porta 151 de Guillem de Castro)  i de 17:00 a 17:15 al pati d’infantil. De 9:15 a 11 hores i de 17:15 a 19:00 hores al Hall Principal. (Porta 153, on consergeria)

-Per a votar, heu d’estar al cens i dur amb vosaltres el vostre DNI. Podeu votar les mares i els pares o si pertoca, els tutors legals dels alumnes matriculats al centre.

Des de l’AMPA vos animem a votar a:

-Sònia Riera

-Lucía Martínez

-Clara Ruiz

Una salutació i animeu-vos a votar