Comunicat Recordatori Places Lliures Extraescolars

Benvolgudes famílies,

Us recordem la informació sobre la possibilitat de provar algunes extraescolars, o l’opció “Porta a un amic/ga”, de les oferides en aquest curs.

Això significa que l’alumna/e podrà vindre una setmana a les classes i no haurà d’abonar cap pagament, o si ho prefereix, vindre 1 mes (amb l’abonament corresponent, però sense compromís de pagament anual) i, en cas d’animar-se a fer l’activitat, ja s’inscriuria com la resta dels alumnes (amb el compromís anual).

Estem fent tot el possible per evitar tancaments d’activitats, i ens donem aquest mes d’octubre per a aconseguir-lo, ja que necessiten més persones inscrites per a poder continuar realitzant-se. Us mantindrem informats/as si haguérem de fer aqueix pas al final, perquè us pugueu organitzar.

Com ja us comentem, les activitats per les quals volem apostar, fent aportació des de l’AMPA i buscant compromís per part de els/as organitzadores de l’activitat, i que necessiten aqueixa xicoteta espenta final són:

Jardí musical per a infantil. En horari de menjador, impartida per la Societat Musical EL MICALET (també s’encarreguen de Teatre per a infantil els dijous al migdia).

Rap i percussió, grup conjunt per a totes les edats. Divendres de 15.30 a 17.00 hores

Anglés de primària dilluns i dimecres de 17.00 a 18.00 hores.

D’altra banda, recordar que encara queden places en:

ACTIVITAS VESPRADESDIA
ANGLÉSDILLUNS/DIMECRES PRIM.
ANGLÉSDIMECRES/DIJOUS 4 Y 5 INF.
PATINATGEDILLUNS 4 i 5 INF,
i 1er/2n PRIM
PATINATGEDIVENDRES 3er a 6é PRIM
ROBÒTICADILLUNS 4 i 5 INF.
TALLER D’ARTDIMARTS 1er i 2n PRIM
TENNISDIJOUS 3er a 6é PRIM
TENNISDIVENDRES 4 i 5 INF.
IOGADIMECRES, para tots/es


ACTIVIDAT MENJADOR


DIA
DANZA CREATIVADIVENDRES 2n PRIM
TEATRODIJOUS 4/5 INF

Respecte al servei de CONCILIACIÓ DE LUDOTECA, la inscripció està oberta al llarg de tot el curs per a qui el puga necessitar (recordem que dimarts i dijous, no està operativa). Qui ho necessite en aqueixos dies que es pose en contacte amb personal de l’AMPA).

Gràcies pel vostre suport.