Comunicat de l’AMPA respecte a les extraescolars

Benvolgudes famílies

Esperem que estigueu totes i tots bé en estos moments tan difícils i replets d’inquietud que estem vivint. Ens abellia molt dir-vos que som ací! Que continuem treballant, encara que siga des de les nostres cases, intentant en la mesura que siga possible, fer que este necessari confinament siga una mica més fàcil per a tots i, de pas, donar-vos ànims en el vostre dia a dia. Que quan per fi arribe l’hora de la tornada a la nostra escola, esperem que no molt tard, ho haurem aconseguit!

Com ja sabeu, les activitats que l’AMPA realitzem en l’escola, tant les de conciliació com Escola matinera o Ludoteca, com les extraescolars tipus Patinatge o Judo, o la celebració anual del Concert solidari Tots som Escola, que ajuda al fet que durant el curs ningú es quede sense excursions o viatges entre altres coses, s’organitzen i gestionen perquè, a més d’un grup de mares i pares que ens reunim, esta associació compta amb dues persones que estan treballant per a aconseguir que això funcione en una escola tan gran com la nostra, i com que algú de vosaltres heu preguntat, volem que sapieu que en este moment, tant Merce com Coke, continuen treballant amb nosaltres. Des de l’AMPA hem apostat per mantenir estos llocs de treball i per retribuir als responsables de les activitats el mes de març com un mes normal.

Ens esperen uns mesos durs fins que tornem a una normalitat repleta d’incertesa i la situació, lògicament, ha afectat de ple al desenvolupament de les nostres activitats i, per tant, a les mateixes treballadores i treballadors que imparteixen les classes. Des d’ací, nosaltres ens volem solidaritzar amb esta situació i donar-los tot el nostre suport.

Alguna d’estes classes com a Dansa creativa, Ioga o Creació de Videojocs, continuen amb la formació i estan comunicant-se amb les xiquetes i els xiquets via email; des del primer moment es van posar a treballar per a oferir esta possibilitat a les seues alumnes i alumnes i esperem que l’estiguen gaudint. D’altra banda, Empar, la professora de teatre vol realitzar un audiovisual amb el material que ja tenia gravat i que puga servir com un bon record d’este curs.

Amb esta comunicació, volem dir-vos que teniu la possibilitat de demanar la quota proporcional corresponent a totes les activitats a les quals estigueu inscrits des que es va deixar de realitzar. Només heu de sol·licitar-la via email (bustia@cpcervantes.com) tal com us indicarem a continuació.

D’altra banda, els qui considereu que esteu d’acord amb les propostes alternatives que se us han oferit i voleu continuar o que simplement doneu aqueixa quota per perduda, sapieu que a final de mes, se’ls retribuirà a les professores o, si es tracta d’una altra mena d’activitats, este romanent s’utilitzarà per a les necessitats que puguen sorgir el curs que ve, tant com fons de Tots som escola, ja que enguany no hem realitzat el concert, com per a cobrir qualsevol altra necessitat que puga existir.

Ací teniu un quadre amb l’import que correspondria a cada activitat. Hi ha dos tipus de pagaments, les activitats que s’han cobrat ja en dues quotes l’import de les quals a retornar veureu en el quadre i aquelles que es realitzen en tres terminis. La tercera quota no l’hem cobrada, per tant, en el vostre cas, en lloc de retornar-vos, us hem de cobrar fins al mes de març i, segons ens aneu dient, abril o maig.

Esperarem a la fi d’abril per a procedir a efectuar les devolucions de tots aquells que així ens ho hàgeu sol·licitat, perquè llavors ja sabrem oficialment si el mes de maig anem o no a estar en l’escola.

Entenem que, en el cas de no rebre resposta per part vostra durant el mes d’abril, renuncieu a la devolució d’esta quota; procedirem llavors a abonar l’import corresponent a les professores esmentades anteriorment.

En l’assemblea corresponent a este curs ensenyarem l’estat dels comptes.

INSTRUCCIONS SOL·LICITUD DEVOLUCIÓ ACTIVITATS DE DOS TERMINIS:

– enviar a bustia@cpcervantes.com
– nom de l’activitat
– nom i cognoms de l’alumna o alumne
– mes o mesos de devolució

EXEMPLE:

– enviar a bustia@cpcervantes.com
– escacs
– Paula Amorós Gordillo
– mes de maig

INSTRUCCIONS PER A ACTIVITATS DE TRES TERMINIS, FALTA L’ÚLTIMA QUOTA:

– enviar a bustia@cpcervantes.com
– nom de l’activitat
– nom i cognoms de l’alumna o alumne
– mes o mesos de càrrec en compte

EXEMPLE:

– enviar a bustia@cpcervantes.com
– tenis
– Paula Amorós Gordillo
– carregar fins a mes d’abril

Moltes gràcies i molt d’ànim! Ho aconseguirem!

Atentament
AMPA CEIP CERVANTES