Matinera 2022-2023

Benvolgudes famílies:

Des de-de l’Ampa continuem organitzant una proposta d’activitats extraescolars i de conciliació per al proper curs i ara li toca el torn a la imprescindible Escola Matinera.

Data de inici: 12/09/2022.

La preinscripció en Ampasoft estarà oberta a partir de l’11 de juliol.

Els preus seràn:
Mensual: 30 euros/mes (excepte el mes de setembre que será un import proporcional).
Dies solts:5 euros/dia.

Per fi la pandèmia ens deixa organitzar-la de manera que puguem arribar a quasi totes les necessitats, és a dir, anem a oferir la possibilitat d’inscriure a les nostres filles i fills dies solts o escola completa.

La novetat d’enguany serà que s´activaran carnets d’inscrits en Escola matinera. D’aquesta manera el personal responsable de l’activitat autoritzarà l’entrada soles a l’alumnat que presente aquest carnet. Com des de-de l’Associació sabem que aquest és un servei que el podem necessitar en qualsevol moment la nostra recomanació és que si no teniu clar que l’aneu a utilizar amb certa continuïtat realitzeu la inscripció en la modalitat de dies solts, d’aquesta manera tindreu assegurat l’accés de la vostra filla o fill en l’escola.

Com es habitual, la preinscripció es confirmarà en Ampasoft, per tant us arribarà el carnet d’inscrits en Escola matinera.

Respecte al pagament, en la modalitat de dies solts sols pagareu si heu fet ús, si la xiqueta o el xiquet estan apuntats, però si no ha vingut ni un dia en tot el curs no us cobrarem res. El pagament es farà per domiciliació bancària al conte que ens faciliteu en la vostra fitxa de família en Ampasoft. En el cas dels inscrits en Escola matinera completa, es passarà el rebut per anticipat i en el cas dels inscrits en la modalitat de dies solts es carregarà a mes vençut.

Gràcies pel vostre suport.