Agraïment Concert Solidari

Concert de Tots Som Escola

Una vegada més hem demostrat que TOTS SOM ESCOLA col·laborant per a aconseguir una comunitat educativa millor.

En aquest concert la recaptació ha sigut de 2.226,44 euros, que, com sabeu, es destina íntegrament a ajudar les famílies que, per motius econòmics, no poden pagar les activitats extraescolars i excursions dels seus fills i filles, la qual cosa entenem que és fonamental per a aconseguir la integració de tot l’alumnat del nostre col·legi.

Volem donar les gràcies tant a les famílies per la vostra assistència com al col·legi per donar suport a la causa des del primer moment.

I, com no, hem d’agrair l’interés i disponibilitat de La Cervant Band, de Crimea Alaria Blues Band, de Tin Robots, de La Escuela de Ruzafa i de Antonio Jamás, que ens han fet disfrutar amb la seua música i amb el seu ball, gràcies a què Alfredo Girbal de nou s’ha fet càrrec del so. Agraïm a la Escuela Off que també enguany s’ha encarregat d’il·luminar la vetlada, amb l’ajuda tècnica de Daniel Raga, a Gemma Batalla, que una vegada més s’ha sumat aportant la seua creativitat dissenyant el cartell del concert, i a  Alberto Gascó, que ens ha entregat el seu temps punxant música entre actuació i actuació.

Ara i sempre…. TOTS SOM ESCOLA!!!