CURS 2020/2021

El curs 2020/21 ve marcat per la pandèmia mundial Covid-19 i les indicacions de Salut Pública. Com a excepció, aquest any no hem pogut oferir activitats extraescolars tal com sempre ho hem fet, però sí estem fent un gran esforç per oferir un mínim d’activitats de conciliació. Si vas a ser usuari d’aquests serveis, a més de l’acompliment de les normes generals, et demanem un compromís extra ja que el preu està ajustat al nombre d’assistents i si no es compleix aquest compromís repercutirà en la resta d’usuaris. També cal complir estrictament amb els horaris i estar molt atents/es a les comunicacions.

En horari de vesprada

L’AMPA ofereix diferents serveis i activitats de dilluns a dijous, de 17:00 a 18:30 y divendres de 15:30 a 17:00:

Aula d’Estudi, Ball modern, Bàsquet, Ceràmica, Cor,  Dansa creativa, Disseny i creació de videojocs, Futbol sala, Gimnasi rítmica, Guitarra, Iniciació al d’esport, Ioga i educació emocional, Jocs en angles, Judo, Patinatge, Taller d’art

En horari de menjador

Si utilitzeu menjador, potser t’interessa alguna de les extraescolars que organitza l’AMPA en esta franja horària.
En breu anunciarem les activitats disponibles.

Escola Matinera

L’Escola Matinera dona servei a les famílies que necessiten portar els xiquets i xiquetes al col•legi abans que comencen les classes. Des de les 7:30 hores.

Escoles de Nadal, Pasqua i Estiu

Per a facilitar la conciliació familiar durant els períodes de vacances escolars, l’AMPA del CEIP Cervantes organitza estes activitats destinades a què les xiquetes i els xiquetes desfruiten del temps d’oci de la millor manera possible. (Sempre que hi haja un nombre suficient d’inscripcions que faç a viable l’activitat).

Biblioteca tutorizada

Consisteix a ampliar el temps d’aprenentatge més enllà de l’horari escolar ordinari, a través d’ofertes formatives per a l’alumnat de 3r a 6é de Primària. L’activitat es realitza els dilluns i dimecres de 17:30 a 18:30 hores.

A la biblioteca tutorizada es realitzen les feines escolars, es resolen dubtes, es millora l’aprenentatge de l’alumnat en algun aspecte o matèria concreta, etc. Açò ofereix la possibilitat d’accelerar aprenentatges per a tot l’alumnat, alhora que ajuda els xiquets i xiquetes amb dificultats més grans a obtindré millors resultats.

En estos espais participen persones adultes (voluntariat) que afavoreixen l’aprenentatge, ja que s’augmenta la quantitat i la qualitat de les interaccions. Aquesta extensió contribueix decisivament a superar la segregació en superar retards i fomenta les interaccions entre l’alumnat.

Si vols participar posa’t en contacte amb la AMPA: bustia@cpcervantes.com

Comments are closed.