Vesprades de setembre 2021 – Actualització

Serveis

Bona vesprada a tots/es.

Tal com es va plantejar el juliol passat, tornem a habilitar la possibilitat de realitzar la inscripció per a les vesprades de setembre en AMPASOFT (recordeu que és necessari el vostre usuari i contrasenya per tal d’accedir), des de hui 1/09 a les 8h, fins al 5/09 a les 20h.

Les persones que ja la van fer al juliol no han de fer-la de nou, excepte comunicar per email que volen sol·licitar l’anul·lació de la preinscripció que van fer, si escau.

Dades a tindre en compte:

1.- “VESPRADES SETEMBRE” començarà el 08/09 i finalitzarà el 30/09, tots dos inclusivament, de 15:30h a 17h. Tant les entrades com les eixides seran esglaonades, seguint la distribució que ja ha definit l’escola i que us comentarem la setmana que ve.

2.- S’han fet 3 grups d’inscripció, sobre la base del curs que comença cada alumne/a enguany (el grup concret per a aquesta inscripció no és rellevant):

  • INFANTIL (4 i 5 anys)
  • 1r i 2n de PRIMÀRIA
  • De 3a a 6a de PRIMÀRIA

3.- El cost definitiu és de 50 euros (revisable sobre la base del nombre final de persones inscrites).

4.- Material necessari:

  • Gorra
  • Ampolla d’aigua individual.

5.- Recordem la importància d’indicar en la inscripció, o per email si ja ha fet la inscripció, les necessitats especials que poguera tindre l’alumne/a.

6.- Després de diverses preguntes i dubtes de persones que van fer la preinscripció al juliol, us preguem que reviseu l’estat d’aquesta: una vegada s’ha accedit amb usuari i contrasenya a AMPASOFT, en la part “estat d’inscripció”, ha d’aparéixer l’activitat sol·licitada i com a estat “en curs”.

Gràcies pel vostre suport.

AMPA CEIP CERVANTES VALÈNCIA

bustia@cpcervantes.com

Nota per als/les alumnes d’infantil 3 anys: a causa del període d’adaptació en la seua incorporació a l’escola, s’oferirà aquesta activitat una vegada finalitze aquest període, amb un cost més reduït.

Comments are closed.