Extraescolars: DANSA CREATIVA I TALLER D’ART

DANSA CREATIVA


Hola sóc Andrea, la professora de Dansa creativa.


Donada la situació actual en la qual ens trobem, l’activitat de dansa creativa ens agradaria impartir-la a l’aire lliure, en els jardins del riu Túria.


Sempre que ens ho permeta la climatologia, s’impartirà la classe de manera presencial i, en el cas de pluja, la sessió passarà a rebre’s online. Per això, demanem a les famílies que quan acaben les classes, s’acosten fins als jardins amb les nenes i nens, enguany no és possible fer-nos càrrec de la recollida. Informaré del lloc exacte on es realitzarà l’activitat!


Els horaris marcats per a l’activitat seran dimarts o dimecres de 17.30 a 18.30 h (solament un dia). Si hi hagués més demanda, consideraríem la possibilitat d’altres possibles horaris.


Perquè l’activitat es puga realitzar, necessitarem que el grup siga com a mínim de 8 alumnes o alumnes. Per a poder garantir la distància de seguretat, s’admetria un màxim de 10 alumnes per grup, no obstant això, es podria augmentar fins a 15 si coincideix que pertanyen al mateix grup bambolla del col·legi. Es mantindrien tots els protocols marcats pel centre.


Esperem que us agrade esta proposta i puguem continuar col·laborant a la formació dels més petits.


Salutacions.
Andrea.



TALLER D’ART

ATELIER D’ARTS ofereix un any més als alumnes del col·legi Cervantes unes classes extraescolars d’Art perquè aprenguen i es divertisquen, en unes espaioses aules de la Sala Off Teatre del carrer Túria.

Complim amb les normes de seguretat:
– En arribar a l’escola se’ls prendrà la temperatura, es netejaran les sabates amb producte desinfectant i es rentaran les mans.
– Cada alumne treballarà amb el seu propi bloc de dibuix i material en la seua taula, a metre i mig de separació.
– Treballaran amb màscara.
– Disposem de gel hidroalcohòlic per a ús dels nostres alumnes.

Enguany i per motius de seguretat, demanem que siguen els pares els que s’organitzen i es facen càrrec de recollir de l’escola a les seues filles i fills i portar-los al nou local del ATELIER D’ARTS que es troba ara en el carrer Túria 47, darrere del col·legi, a l’escola de teatre OFF.

Els alumnes podran triar una de les següents opcions.
– dilluns de 17:15 a 18:45 h
– dimarts de 17:15 a 18:45 h
– dimecres de 17:15 a 18:45 h
– dijous de 17:15 a 18:45 h
– divendres de 15:30 a 17:00 h
– divendres de 17:15 a 18:45 h

Avancem cada MES per BLOCS TEMÀTICS com: TRAÇ, COLOR, EXPRESSIÓ, FIGURA, TÈCNIQUES, PROPOSTES de TREBALL…
Ensenyament dirigit, lúdica i experimental per a desenvolupar coneixement i habilitats artístiques sobre dibuix, pintura i tècniques plàstiques i entrenar la teua creativitat.

Un curs anual continu basat en vint-i-dos anys d’ofici.

Salutacions,

Isabel

INSCRIPCIONS:

1. A partir d’este divendres 2 d’octubre i fins al dijous 8, des de la nostra web podreu preinscriure (des de pestanya “socis”) a les vostres filles i fills en l’activitat, només s’ha de triar un dels dies de les opcions que s’han plantejat.

2. Les activitats començaran el 15 d’octubre. Avisarem eixa mateixa setmana per correu electrònic de la posada en marxa.

3. Els preus de les activitats són:
DANSA CREATIVA: 20 euros / mes
TALLER D’ART: 25 euros / mes (+ material personal 25 €, este pagament es fa una sola vegada a principi del curs).

Important: a causa de les condicions excepcionals en les quals ens trobem, el pagament de les activitats serà mensual, no anual com fem habitualment. Per a qualsevol dubte, podeu consultar les normes de les activitats extraescolars en la nostra web.

4. Les activitats es realitzaran d’acord amb les mesures sanitàries de seguretat: ús de màscara, distància de seguretat, neteja de mans, material o instal·lacions.

Esperem que us agraden estes propostes i us recordem que continuem atenent qualsevol dubte en el nostre telèfon o mail.


Seguim. Salutacions i ànim!


AMPA CEIP CERVANTES