Escola de Pasqua

Serveis

Enguany, a l’escola “Zen, Tala, Neco i el nostre planeta” trobarem diferents activitats esportives, jocs tradicionals de Pasqua, tallers de pintura, de cuina o de reciclatge, a més d’eixides fora del col·legi.

Entre d’altres dels objectius de l’Escola de Pasqua, ens agradaria: descobrir un poquet més la natura, i el nostre entorn, conéixer el nostre planeta i aprendre a cuidar-ho; oferir als xiquets i xiquetes un espai lúdic d’aprenentatge amb diferents opcions d’oci, siga individual o de grup per gaudir de les seues vacances o fomentar els valors del treball en equip i la cooperació.

Respecte a la metodologia, l’escola esta pensada d’una forma global, però es pot assistir dies solts sense tindre la sensació de perdre’s gens, ja que les activitats s’inicien i acaben en el mateix dia. En dividir en grups, cada xiquet té les seues activitats, tallers i jocs adaptats a la seua edat, amb els seus monitors especialitzats en cada grup.

Com sempre, per intentar cobrir les màximes necessitats oferirem diferents opcions i horaris (sempre que hi haja un nombre mínim d’alumnes).

1. ESCOLA SENCERA amb diferents horaris, els dies 18 i del 23 al 26 d’abril:

– de 9.15 a 14.00 h, 57 euros (sense menjador)

– de 9.00 a 15.30 h, 88 euros

– de 9.00 a 17.00 h, 104 euros

– amb matinera de 7.30 a 9.00 h, 13 euros

2. ESCOLA SETMANA amb diferents horaris, del 23 al 26 d’abril:

– de 9.15 a 14.00 h, 46 euros (sense menjador)

– de 9.00 a 15.30 h, 71 euros

– de 9.00 a 17.00 h, 84 euros

– amb matinera de 7.30 a 9.00 h, 11 euros

3. DIES SOLTS

– de 9.15 a 14.00 h, 13 euros (sense menjador)

– de 9.00 a 15.30 h, 20 euros

– de 9.00 a 17.00 h, 24 euros

– matinera de 7.30 a 9.00 h, 5 euros

– vesprada de 15.30 a 17.00 h, 5 euros

MOLT IMPORTANT: Per als interessats, heu d’accedir al nostre web amb les vostres claus per tal d’accedir a la inscripció de l’Escola de Pasqua.

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ 11 D’ABRIL

Per a tots els interessats que no puguen accedir a internet, com sempre, podeu acudir a la sala AMPA en l’horari d’atenció i vos facilitarem la gestió.

DILLUNS, DIMARTS I DIJOUS de 9.15 a 10.15 h en la sala AMPA

DIJOUS de 17.15 a 19.00 h i DIVENDRES de 15.30 a 17.00 h en Consergeria

Tel AMPA 625603075 / 963155295

bustia@cpcervantes.com

www.cpcervantes.com

www.facebook.com/ampacervantesvlc

A continuació trobareu l’enllaç per a poder descarregar el Dossier informatiu de l’Escola de Pasqua:

Instruccions d’inscripció per als socis de l’AMPA de Cervantes i Santa Teresa:

Full d’inscripció per a Socis de Santa Teresa:

Instruccions d’inscripció per als no socis de l’AMPA:

Full d’inscripció per als No socis i alumnes d’altres centres:

———————————————————————————-

En cumplimiento con la normativa legal vigente en materia de protección de datos de carácter personal y la Ley 34/2002, de 11 de julio, de servicios de la sociedad de la información y de comercio electrónico (LSSICE), se le comunica que los datos facilitados serán tratados por AMPA C.P. CERVANTES, con la finalidad de mantener el contacto y las relaciones comerciales establecidas. Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y, en su caso, oposición y portabilidad, así como la limitación de tratamiento de los mismos, enviando una solicitud acompañada de documento identificativo a C/ Guillem de Castro nº153 CP 46008 de Valencia. Asimismo, se le comunica que tiene la posibilidad de ejercer su derecho de presentación de una reclamación ante una Autoridad de Control en materia de Protección de Datos competente, si no obtiene satisfacción en el ejercicio de sus derechos. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo comunique inmediatamente por esta misma vía y proceda a su destrucción.

Comments are closed.